Kategóriák

Puma Termékek

A Puma az egyik legismertebb világmárka, német multinacionális vállalat. Története 1924-ig nyúlik vissza. Elsősorban sportruházatokra specializálódott. Termékei között megtalálhatóak női, férfi, gyerek ruházatok, cipők, különböző kiegészítők és táskák.


A márka alapjait két testvérpár rakta le, Adolf és Rudolf Dassler, akiknek vállalkozása egészen 1948-ig kitűnően működött, viszont ekkor egy érdekellentét miatt olyan áthidalhatatlan konfliktus szövődött a két testvér között, hogy Rudolf kilépett a közös cégből, és megalapította saját márkáját, a Pumát. A másik testvér, Adolf pedig Adidasra keresztelte a sajátját. A két márka mai napig éles konkurenciája egymásnak.


Fő termékei a futballcipők. Olyan híres sportolók hordják legnagyobb meccseiken, mint Maradona, Marco Reus, Pelé és még sokan mások. A Puma alkalmazta többek között először a vulkanizálás technológiáját, illetve ő hozta be a járást megkönnyítő és kényelmessé tevő DOUFLEX talpat is. Innovációi viszont itt nem érnek véget, hiszen a Puma névhez fűződik az első tűzálló lábbeli megalkotása is.

Mutat 1 - 15 / 216
Mutat 1 - 15 / 216