Kategóriák

MEXX Termékek

A női, férfi valamint gyermek ruházati termékeket forgalmazó márka bár 1970-ben alakult, a nevet legelőször mégis csak 1986-ban kapta meg. Ruházati termékei főleg a mindennapok embereinek szólnak, akik nem csak stílusosan és divatosan, de kényelmesen is szeretnének öltözködni. Kifejezetten jó anyagválasztás, valamint minőségi varrás jellemzi a Mexx ruhákat. A színvilág nagyon változatos, hisz minden szín megtalálható a palettán. Akár alkalmi, akár mindennapos, sőt sportruházatot is találunk kínálatukban.


Megjelenésekor csak felnőttek számára készültek ruhák, 1990-ben indították útjára a Mexx Kids nevű részlegüket, mely inkább a gyerekek, fiatalok részére készít ruhákat. Meglátva ebben a lehetőséget, 1996-ban megjelent a Baby Mexx is, amely kifejezetten kisgyerekeknek készült ruhákat foglal magába.


A világon 65 országban van jelen, és több mint 6000 ember dolgozik keretein belül. Két nagy vetélytársa van, a Zara és H&M. E két márkával folyamatos harcok folynak a vásárlók kegyeiért.


A jó minőség együtt jár a jó árral is, hisz ruháikat nem a kifutókra, hanem a mindennapokra tervezik, ezáltal az átlagembernek is. Nem csak a fiatalokat célozzák meg, hisz kínálatukban az idősebb korosztály is találhat kedvére valót.

Mutat 1 - 2 / 2
Mutat 1 - 2 / 2