Kategóriák

DC Termékek

Az amerikai Dc márka leginkább a hódeszkások és gördeszkások között ismert. A céget 1993-ban alapították Kaliforniában. A cég számára fontos a kiváló minőség, hisz jól tudják, hogy az ezeket a sportokat kedvelők számára tartós, de mégis divatos darabokat kell készíteniük. A nagy strapabíróságnak köszönhetően most már a kis cégből világszínvonalú márka lett.


A cég ezáltal rengeteg hódeszkás, gördeszkás és MBX-es versenyzőt támogat hol ruházattal, hol pedig anyagilag. Kínálatukban jelenleg megtalálhatóak a legjobb minőségű cipők, pólók, dzsekik, farmerek, de még kalapok is.


Célközönségük leginkább a fiatal korosztály, de számos rajongót szereztek maguknak a sportosan, fiatalosan öltözködő középkorosztály tagjai közül is. Színekben megtalálható az egészen visszafogottól kezdve a stílusosan színesen át a legvadabb, mintás darabokig minden. A márka célja, hogy minden korosztály számára gyártsanak ruházatot, ennek érdekében jelenleg az idősebb korosztály számára próbálnak megfelelő ruházatot készíteni.


A világhírnévnek örvendő cég a kiváló minőséggel valamint divatos színekkel az élmezőnybe tartozik leginkább, de a profi sportolók körében is nagy népszerűségnek örvend.

Mutat 1 - 9 / 9
Mutat 1 - 9 / 9