Kategóriák

British Knights Termékek

A céget 1980-ban alapítottak az Amerikai Egyesült Államokban, New Yorkban. A British Knights vállalat cipőgyártással foglalkozik. A kiváló minőség már a kezdetektől jellemezte a cég által gyártott cipőket. Nem csak a minőségre fektettek nagy hangsúlyt, hanem a divatos, fiatalos kivitelezésre is. A mindennapi viselet mellett az elegáns cipők, sportcipők valamint a túracipők is megtalálhatóak kínálatukban. Ahogy a férfiaknak, ugyanúgy a nőknek is gyártanak kiváló minőségű, divatos lábbeliket. A minőségnek köszönhetően a márka elérte, hogy 1990-ben nem csak Amerikában, hanem Kanadában, majd Angliában, Európában és még Ausztráliában is népszerű lett.


Folyamatos fejlődés tapasztalható a szinte harminc év alatt, hisz nem csak minőségben fejlődik a cég, hanem a divat világában is. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend nem csak a fiatalok, de már a középkorosztály körében is, függetlenül attól, hogy inkább a fiatalokat célozzák meg termékeikkel.


Céljuk, hogy a divatos termékek mellett minőségi termékeket gyártsanak, és ezzel folyamatosan egyre nagyobb népszerűségre tegyenek szert, ami a termékeiket tekintve biztos cél. Most már bármelyik ismert márka mellett megtalálhatjuk a minőségi termékeket árusító boltok polcain.

Ennek a márkának jelenleg nincsen terméke.