Kategóriák

Adidas Termékek

A német sportszergyártó cég 1920-ban kezdte meg működését. Akkoriban csak és kizárólag sportcipőket gyártottak. Alapítása óta Herzogenaurach-ban van a székhelye. A cég mindig szem előtt tartotta a minőségi cipők gyártását, és vallották, hogy minden sportág más lábbelit igényel. Folyamatosan fejlődött a cég, ennek következtében 1952-ben sporttáskákat is kezdtek gyártani. A nagy igényekre való tekintettel 1963-ban labdákat, 1967-ben edző- és versenyruházatokat, majd 1974-ben teniszütőket kezdett gyártani a világcég.


Termékeik védjegye a három csík, ami az idők folyamán szinte alig változott valamit. Mai napig a csúcsminőséget jelképezi, legyen szó bármilyen sportruházatról.


Nincs kifejezett célkorosztály, hisz véleményük szerint mindenki sportol, így bárki megtalálhatja számára a megfelelő ruházatot.


Folyamatos bővülés, valamint a minőség megtartása jellemzi a cégcsoportot, hisz nem csak a sportkedvelőknek, hanem a profi sportolóknak is gyártanak különböző felszereléseket. Leányvállalatai közé tartozik jelenleg a Reebok valamint a TaylorMade. Most már a kozmetikai iparba is betörtek, hisz parfüm vagy dezodor is kapható már a cég logójával és minőségével.

Mutat 1 - 9 / 9
Mutat 1 - 9 / 9