Sportos, divatos, kényelmes – A Lancast cipők

APR 24.

Az emberek számára fontos a kényelmes, divatos cipő viselése. Akinek a mindennapjaiban fontos szerepelt tölt be a sport, a mozgás, annak nagyon kényelmes, speciális cipőre van szüksége. A sportolás ugyanis, mint tudjuk, nagyobb fizikai terheléssel jár. A Lancast cipők épp ezt a célt szolgálják. A cég már 1997 óta fennáll, főleg focicipőkre szakosodtak. Jó minőségű termékről lévén szó, Közép-Európa szerte nagyon népszerűek. A választék sokféle: vannak különféle modellek gyerekeknek, férfiaknak és nőknek egyaránt, melyek színesek, szolidak.

 


Gyerek modellek

 

A junior, gyerek kategóriákban találhatjuk többek közt a stoplis cipőket: fűzővel illetve tépőzárral ellátottakat. Ezek a cipők a focizáshoz vannak kialakítva oly módon, hogy az orruk le van kerekítve, talpukon szegecsek vannak. Szépek, színesek, kényelmesek, rugalmasak – a mozgékony gyermekek számára kiválóan alkalmas, könnyű sportolnibenne.


Férfi modellek

 

A férfi modellek között szolid utcai Lancast cipők is találhatóak. Színüket tekintve a fehér és fekete dominál, egy kis piros illetve szürke csík díszíti. Felsőrészük műbőr, belsejük textillel van bélelve. Szintén a férfi Lancast cipők közt találunk sportoláshoz valókat is, például a hernyótalpas focicipőt, mely a műfüves focipályákon használható.

 

 


A Lancast stoplis futballcipők talpán kisebb göbök vannak, melyek megakadályozzák, hogy a sportoló elcsússzon futás, rúgás vagy egyéb manőver közben. Orruk lekerekített.


Lancast teremcipő


A teremsportotoknál lényeges szempont a cipő tulajdonsága. Fontos, hogy jó oldaltartást és stabilitást adjon, felugrásnál és a talajra visszaérkezésnél az ütéseket csillapítsa stb. Bizonyos sportágaknál a gyorsaság a szempont, ezért fontos a rugalmasság, a könnyedség. Akik Lancast cipőket hordanak, ezt tartják a legmegfelelőbb sportcipőnek, amely a lábhoz tökéletesen „alkalmazkodik”.


Női modellek

 A Lancast cipők gyártója nőknek is ajánl termékeket. Ezek topánkaszerű könnyű lábbelik, vászon felsőrésszel, fűzővel. A szürke, a fekete és a fehér szín dominál itt, van utcai és van sportos modell.


A Lancast cipő viselése mindazok számára ajánlott, akik könnyű, rugalmas, kényelmes lábbelire vágynak. Az, aki sportol, éppúgy jól jár vele, mint az, aki hétköznapi viselésre szerzi be. 


Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Ajánlatunk
Facebook
Ajánlatunk
©2013 OutletSale™ Blog. Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat

Kövess minket a Facebook-on is!