Már nagyon várjuk a hangulatát!

NOV 25.

Bár még az időjáráson nem érezzük annyira, hónak még híre-hamva sincsen, a naptár szerint azonban, hamarosan együtt ülhetünk a karácsonyi asztalnál családtagjainkkal. Az ünnepi vacsora után izgalommal bontogathatjuk a sok-sok ajándékot, a fa alatt állva, már alig várjuk, mit rejt a gondos csomagolás.

 


 

Az ajándékozással legfőbb célunk, hogy örömet szerezzünk vele, hogy valóban boldog legyen, akinek szánjuk. Sokszor annyira figyeljük, örül-e szerettünk a meglepetésünknek, hogy azzal már nem is foglalkozunk, mi lapul a nekünk szánt díszdobozban.

 

Hogy mindenki boldogsága teljes legyen, feltétlenül át kell gondolni, mi az, amivel valóban örömet szerezhetünk annak, akit megajándékozunk. Akkor vagyunk boldogok, ha ő is az.

 

A ruhanemű nagyon jó választás, hiszen öltözködni mindenki szeret. Ha egy olyan márkát választunk, mely nem csak szép, divatos, de egyedi is, azzal különös boldogságot adhatunk. Jelezzük vele, hogy valóban személyes ajándékot kívántunk adni, s gondot fordítottunk a kiválasztásra.

 

A Desigual az egyik legkitűnőbb választás, hiszen a márka garanciája az eredetiségnek. Története a múlt századra tehető, még a nyolcvanas években alkotta meg első ruhakollekcióját Thomas Desigual. Célja volt, hogy a fiataloknak összehasonlíthatatlanul eredeti stílust teremtsen. Ő maga akkoriban még csak húsz éves volt!

 

Már első pillanatra látszik, hogy ruhái, kiegészítői merőben különböznek más stílustól, minden egyes darab csaknem egy műalkotás. Kitűnő alapanyagokkal dolgozik, beleszőve a művészi kreativitást és az egyéniséget. Nincsen párja, bátran állatható.

 

 

Cipő kollekciójában - ahogy a felsőknél, a kiegészítőknél, ékszereknél is - szembetűnő a különlegesség és a színek sokasága, egymással harmonizáló árnyalatai, ezzel nyújtva letagadhatatlan Desigual megjelenést.

 

A női ruhák pimaszul elegánsak, ám azok sem nélkülözhetik a valóban lélegzetelállító és kuriózumnak számító színösszeállítást és egyedi mintázatot. Olyan érzést keltenek, mintha minden egyes stílust újragondoltak volna. Ezzel együtt, a kifejezetten egyedi darabok tökéletes összhangot alkotnak egymással.

Egy Desigual női ruhának, kivétel nélkül, minden fiatal hölgy örülne. Ha ezt kapja karácsonyra, a szilveszteri bulira már magára is öltheti, elismerő tekinteteket magára vonzva ezzel.

 

Ha egy sapkát, vagy egy stílusos, nőies kesztyűt választunk ajándéknak a Desigual kollekcióból, máris eredeti külsővel „ruházzuk fel” szerettünket. A hölgyeknek egy gyönyörű sál, egy pénztárca, vagy egy elegáns táska szintén csodaszép ajándék, főleg, ha ebből a márkából választjuk. Az első osztályú minőség alapkövetelmény minden egyes darabnál, akár cipőről, akár esernyőről legyen is szó. Egy Desigual felső, egy puha, meleg kardigán, vagy a sportosan elegáns télikabát mind magában hordja a márka hamisíthatatlan egyediségét és színharmóniáját, minden egyes centiméterbe beleszőve a kirívó egyéniséget.

 

A Desigual márka nem követ divatot, inkább megmutatja azt. Olyan fiataloknak, akik messze elutasítják a megszokást és az egyhangúságot. A márkajel - ajándékozáskor is - egyenes út az őszinte mosolyhoz, hiszen az ajándékozott tisztában lesz azzal, hogy mit kapott!

 

Boldog Karácsonyt!

 

Világmárkák karácsonyi ajándékai, most 30-80% kedvezménnyel!

 


Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Ajánlatunk
Facebook
Ajánlatunk
©2013 OutletSale™ Blog. Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat

Kövess minket a Facebook-on is!